Jonatan Liljedahl – Gerlesborgsskolan. Gerlesborg Mars 2021

Arrangör: Gerlesborgsskolan
Event: Jonatan Liljedahl
Datum: 21 Mars 2021
Plats: Gerlesborgsskolans stora ateljé
Medverkande: Jonatan Liljedahl

En musikalisk meditation med musikern och kompositören Jonathan Liljedahl streamades live från Gerlesborgsskolans stora ateljé med utsikt över Bottnafjorden en söndagseftermiddag under pågående pandemi.

Jonatan Liljedahl har studerat komposition på Tonsättarskolan i Visby samt elektroakustisk komposition på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och är även verksam som musiker och mjukvaruutvecklare. I hans musik är syntesen central både som princip och metod, utforskandes de ljudande resultaten av algoritmisk symmetri och kaos, på många sätt relaterande till naturens inre strukturer.
www.kymatica.com

Filmad och editerad live av Leif Ericsson.

Konsertverksamheten på Gerlesborgsskolan bedrivs som en gästspelscen för bland annat kammarmusik, jazz, samt nutida konst- och experimentell musik. Verksamheten skapar spelrum för det genreöverskridande och experimentella samt genomför även arrangemang med scenkonst, performance och dans. Konsertverksamheten stöds av Statens kulturråd, Västra Götalandsregionen, Tanums och Sotenäs kommuner.
http://gerlesborgsskolan.se/verksamheter/konserter/