Per Thörn – Gerlesborgsskolan. Gerlesborg April 2021

Arrangör: Gerlesborgsskolan
Event: Per Thörn
Datum: 25 April 2021
Plats: Gerlesborgsskolan
Medverkande: Per Thörn

Pär Thörn (född 1977) är författare, elektronmusiker och fanzineredaktör. Sedan början av 2000-talet har han gett ut ett tjugotal böcker, blivit översatt till franska och danska, samt framträtt på en lång rad scener i Sverige, Europa, Mexiko och Vietnam. I maj utkommer hans nya bok “Era anklagelser är meningslösa” på förlaget Kaunitz-Olsson.
Filmad och live-redigerad av Leif Ericsson.

Konsertverksamheten på Gerlesborgsskolan bedrivs som en gästspelscen för bland annat kammarmusik, jazz, samt nutida konst- och experimentell musik. Verksamheten skapar spelrum för det genreöverskridande och experimentella samt genomför även arrangemang med scenkonst, performance och dans. Konsertverksamheten stöds av Statens kulturråd, Västra Götalandsregionen, Tanums och Sotenäs kommuner.
http://gerlesborgsskolan.se/verksamheter/konserter/