Slim Vic goes Bärsärk, VINDÖGA 2014. Kulturcentrum! Sandviken Oktober 2014

Arrangör: Sandvikens konsthall & FIA – Föreningen IDKAs Användare
Event: Bärsärk Slim Vic, musik VINDÖGA 2014 Kulturcentrum Sandviken
Datum 4 Oktober 2014
Artist: Slim Vic
Plats: Teaterbruket, Kulturcentrum! Sandviken

Bärsärk är en liveversion av Slim Vics senaste Vinyl EP med samma namn som släpps i höst. där mörkret skapas och bearbetas med vinylskivan som utgångspunkt. Slim Vic är en av Sveriges ledande förnyare av DJ-kulturen. Med ena benet i den urbana klubbmusiken och den andra i konstmusiken förenar han dom olika världarna och flyttar ständigt fram gränserna för vad som är tekniskt och musikaliskt möjligt i traditionella och beprövade sammanhang. Bakom namnet Slim Vic döljer sig Viktor Zeidner(f. 1981) från Gävle. Viktor driver klubben och skivbolaget Lamour. Medlem i bandet Hawai, verksam i visualteamet Deadpixel & resident VJ till SQ. Mellan 2006-2013 var Viktor verksamhetschef för IDKA, Institutet för digitala konstarter.’”

KULTURCENTRUM
4 oktober
VINDÖGA 2014
För nionde året arrangeras Vindögafestivalen med inriktning mot alternativa konstformer såsom konstvideo, ljudkonst, musik och poesi samt performance med lokala och nationella artister.

Ett samarrangemang med FIA – Föreningen IDKAs Användare.

OBS: Ibland behöver man vara inloggad på vimeo.com för att kunna se filmen.