Strömberg och Satie. Karsjö Oktober 2019

Arrangör: Kulturföreningen PUSH
Event: PUSH Festival
Datum 6 Oktober 2019
Artist: Mikael Strömberg
Plats: Karsjö Kulturkrock

Satie ingick i den dadaistiska rörelsen i Paris i början av 1900-talet tillsammans med Picasso och andra. Men egentligen är det först idag som hans idéer har slagit igenom. Inte minst inom ambient och ljudkonst. I självvald ensamhet knäckte Satie koden att ny musik kräver nya lyssnare med nya öron. Han bojkottade den seriösa karriären för att istället underhålla sig själv och andra som kabarétpianist på Chat Noir. Samtidigt som han hämnades på etablissemanget genom att skriva musik för pistolskott och skrivmaskiner! Konserten arrangeras i samarbete med Karsjö Kulturkrock och Per Jonsson Dance Center.
http://www.pushfestival.se/stromberg-och-satie/


1 reaktion på ”Strömberg och Satie. Karsjö Oktober 2019”

Kommentarer är stängda.